Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag fyller 33 i dag och ja jag gjorde en efterlysning av mig själv


33-åringen

170 centimeter lång
Försöker ständigt vara på gång
Tunnhårigare och lite rynkig
Dock inga glasögon ännu

En drömmare, en konstnärssjäl, disträ
Lite seg, det tar sin tid
Men då och då glimmar det till

En gång kallad författaren
Starkt förknippad med Magdalena
Skrev erotik till målgruppen kvinnor 40+
Försvann i princip i åtta år och gick in i en bubbla
Kom plötsligt ut och världen hade förändrats
Ändå kändes det som allt började om

Ganska splittrad som personlighet
Har lätt för att snöa in
Fanatisk i skapandet
Tre stora kärlek, böcker, film och musik
Lchf, husse
Kom från vänster på väg mot höger men dröjer sig kvar mitt i

Ändå självutnämnd cirkusdirektör sedan 2000
Och vad soom än hänt
Hur det än var med sanning och lögn så var en sak alltid den samma
Den är och förblir en ständigt rullande cirkus
Och hur man än ser på det så är han den ständige cirkusdirektören
Så välkomna till mitt födelsedagskalas
Mina damer och herrar välkomna till cirkus PPQ




Fri vers av PPQ
Läst 419 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-07-31 20:48



Bookmark and Share


  theloglady
hahaha strålande! Hälsar en 34-åring.
2010-08-27

  firefire
grattis i efterskott på födelsedagen! och 33 år är väl ingenting! endel texter jag läst av dig har fått mig att uppriktigt tro att du var minst någonstans mellan 50 och 60! haha!förlåt för det,men det tyder väl bara på en sak..du är en mycket bra och trovärdig författare!
kram på dig yngling:))
2010-08-04

  HQ
Man får gratulera!
Till en bra text
och naturligtvis,
på födelsedagen
2010-08-01

  SagaArt VIP
ps. Glöm inte att önska dig någonting :)
2010-07-31

  SagaArt VIP
Ja, må han leva!
ja, må han leva!
ja, må han leva uti hundrade år!
javisst ska han leva!
javisst ska han leva!
javisst ska han leva uti hundrade år!
och när han har levat!
och när han har levat!
och när han har levat uti hundrade år!
ja, då ska han leva!
ja, då ska han leva!
ja, då ska han leva uti hundrade år!

Hipp, hipp hurraaaa! STORT GRATTIS på födelsedagen PPQ.
Tack för att du finns. Kram
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ