Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De älskande

Hör kraften inom dig
den viskar
du är jag.

Aldrig skall du bli den samme igen.
Vi är de älskande
vatten och måne
regn och bördig jord.

Du är mitt allt
du är jag.




Fri vers av Gråshaman
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-01 21:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Gråshaman
Gråshaman