Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är inte ensamma


En påminnelse från andra sidan

Ibland när tankarna virvlar runt i ens skalle
och gör skarpa skrapande ljud
när de försöker kämpa över herravälde
och grubblen tycks nå ut genom skultens hud.

Då är det bra med en vänlig smekning
en röst så kär och kärleksfull
"Jag är med", säger den.
"Jag vilar i ditt hjärtas kärleksrum"
"jag är alltid, alltid där".




Fri vers av Gråshaman
Läst 493 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-05 02:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint!
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Gråshaman
Gråshaman