Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Liten



Glömde tårnas omfång
i att avsatserna var inte utmätta.

En liten kämpe, barn
som bergsbestigde
små kullar.

Jag glömde bort vem jag var
för ingen hade någonsin sagt det till mig.
Så jag vann, alltid.




Fri vers av Gråshaman
Läst 270 gånger
Publicerad 2011-07-26 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gråshaman
Gråshaman