Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan en berättelse

Jag kan en berättelse
Kanske aldrig berättad
eller är det just det den är
otaliga gånger

Den handlar om månljusets glitter
över jorden
svarta nätter
både kalla och varma
och förbannat oändliga

Om vansinnig längtan och svarta, svarta hålrum
i djupet av en själ
Om sargade drömmar och sårkanter med smuts
om varbölder och hånskratt

Den handlar om krossad glädje
om tårar av salt mot bleka kinder
och om barnsliga tankar
som strävar mot rymden
tänkta i ett ögonblick av hopp
och om släcktra strålar i ögon
och mycket ledsamhet

Slutet på berättelsen kan jag inte avslöja
Det finns nämligen inga slut
ingen ände
ingen upplösning
ingen final
Berättelsen är oändlig
liksom smärtan
och längtan





Prosa av Lindalou
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-02 00:06



Bookmark and Share


  Anna*
Meodiskt skriven och fylld av erfarenhet. Bra!
2010-08-02

  Johan Bergstjärna VIP
Det är inte min erfarenhet ... kärleken är det enda som i längden borgar för befrielse och sinnens fulla bruk...
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou