Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbeställ mitt abbonemang på återfödelsen...




jag vill någonannanstans

än tillbaka till denna jord

eller i annat fall

som en fågel; en svala

det måste finnas

en lyckligare värld

vi var födda till att älska

men vi bara sitter och ser på TV...

länge leve den ensamma mänskan

som lyssnar in sin inre röst

och gör det enda rätta

kärlek är det enda som

gör oss mätta

.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-02 07:09



Bookmark and Share


  Mysticus
Vandringen mot Nirvana ... ;)
2010-08-03

  mare VIP
Så sant....mer kärlek, mindre Tv..
2010-08-02

  Anna*
Ja, det måste finnas något bättre ... längtan till himmelriket ligger nedlagt i oss
2010-08-02

  the apache kid VIP
'Cancel my subscription to the resurrection,
send my credentials to the house of detention...Í've got some
friends inside...'
Your Jim Morrison/ Doors phrase as a title is good jumping off point for your text. They are an inspiration to me too.
best wishes/apache
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP