Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min äldste och högt älskade son på nittonårsdagen...




Samuel

Som en dröm
minns jag
den dag
du föddes

Du var vacker
dina ögon
sa något
du gnistrade

Människor blev häpna
över orden
du yttrade
född klok

Jag var stolt
när jag
höll handen
min son

Du är nitton
år idag
stilig som
grekisk gud

----

En egen dröm
vill jag
att du
nu drömmer

Du har livet
framför dig
jobb - tjej
vänner - mig

Vinn världen
behåll ödmjukheten
lindra smärta
sök ljus

Jag är stolt
över dig
min älskade
äldste son

Du är nitton
år idag
stilig som
grekisk gud

---




Fri vers av Grubbelmia
Läst 430 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-02 18:12



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
En så vacker och underbar hyllning till en älskad son!! Applåd!!
2010-09-02

  Bibbi VIP
Underbar hyllning till en älskad son!

Applåd!
2010-08-05

  Karl-Bo Lundstedt VIP
hjärtefint.......♥♥♥
blir rörd och glad
av att läsa denna hyllning.....
Jaa, vad vore vi utan våra barn...
applåder


kb
2010-08-03

  Anna*
Underbart vackert skrivet som en hyllning till din son som blivit en man. Kärleksfull stolthet med frihet är den bästa gåva vi kan ge barnen ♥
2010-08-02

  walborg
Vilka ord att få av sin stolta mamma!
2010-08-02

  Fredrik Stillesjö
Hej Grubbelmia!

Fin hyllningsdikt. Har själv en som med samma namn, tretton år snart. Dina ord lånar jag gärna till honom. Hälsar Fredrik
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia