Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opepp

När natten kommer vill jag pöka
Dagarna i ända vill jag kröka
Om kärleken sprudlade
Om inte kuken strulade
Ungarna måste sluta böka

Ljuset syns inte till idag
Det finns bara du och jag
Orken är knapp
Vilket bottennapp
Låt oss ta ännu ett simtag




Fri vers av Vindstilla
Läst 219 gånger
Publicerad 2010-08-02 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindstilla