Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradoxalt och icke okomplicerat

Om natten ville lysa med sin frånvaro
och polisbilen vara lite mer diskret
så skulle jag kunna tänka klart

Om frukten kunde sluta ruttna
och om mjölk fanns i olika nyanser
så skulle jag ta det lugnt

Om tiden vore vindstilla
och jorden byggde muskler
så skulle tryggheten smyga sig fram

Om landet låg inne i stan
och fågeln röt som ett lejon
så skulle vattnet i haven dunsta

Om ingen stod upp för sina ideal
och om du var underbar
så skulle sanningen vara lögn




Fri vers av Vindstilla
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-02 21:04



Bookmark and Share


    nicholaidis
Hmm. Började tänka på nationalteatern av någon anledning.
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Vindstilla