Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens timglas

Själens timglas,
jag ber dig
för mig bort från tid och rum

Själens timglas,
du begär av mig
mitt hjärta och min oskuld

Själens timglas,
jag väntar på sanden
gör mig tyngdlös

Själens timglas,
jag ber dig
ta min oskuld, ta mitt hjärta

Själens timglas,
jag gör allt
vad du begär

Själens timglas,
jag ber dig
för mig bort från tid och rum




Fri vers av Vindstilla
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-02 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindstilla