Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du? Och kan du?

Får jag sitta hos dig?
Och vill du lyssna på mig?

Mitt liv har varit så styrt av känslor
Nu vill jag andas


Och andas ut
Inte som en rytande storm

Nej som en stilla susning...
En tyst andning


Och kan du lyssna på mig?




Fri vers av Trazan
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-03 15:11



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket vacker önskan
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan