Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle styras av den som var starkare

Sa jag till honom att lyckan
finns i bergen och floderna

styrde jag oss dit

svarade han att jag var
alltför egensinnig

och skulle styras av
den som var starkare

med synen fördunklad av
skeva linser, en sjukdom
jag kallade kärlek

var min genomsyn satt ur spel

en plötsligt uppflammande och
oförklarligt vrede senare var

ramarna rämnade

remsor av sönderrivna
papper täckte golvet

och mina ögon





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-04 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP