Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

päronsplitt och den gyllene fisken


du är trasslig i håret
och jag löser alla världens problem
mellan de tre hörnen
och denna brinnande eldstad

i den sluga skuggan på marken
målas våra siluetter
vi är och tasslar och tisslar
endast iklädda ögonlockens blad

våra ormar har kastat sina gnistor
våra svalor av fjädrar byggt bo
vargarna har somnat i kullerbyttor
som lekande lodjur från leningrad

men vi tystnar mitt i en tanke
som om den fått rymden att rasa
flagor faller från väggarnas vinterbad

vad som helst en liten stund
att sitta och gunga på en trädgren
med minst tre miljoner i upplaga
rysk mytologi på entreprenad

men ingen räddning fanns för honom eller henne
och vem vet och ingenting
för det inträffar ju så sällan




Fri vers av himlens hemlighet VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-04 17:42



Bookmark and Share


  Anguis
Schyssta alitterationer och väldigt fint skriven. Drömsk känsla över denna. Och denna gåtfullhet, den är du så bra på.
2010-08-06

  Daniel_78 VIP
skarru med till skansen, dra räven i svansen
eller var det ekorren?
2010-08-06

  wayward - taiga
joodå, jag bläddrar i dina album.

nattsudd, gyllenkanter, fina linjaler och urtvättade kanter.

blandnigen blir sensuell och man känner sig nytvättad, luktagott och förväntansfullt påhittig.

skönt med läppar som viskar och fular sig med otippade påhitt.

himlens hemlighet, jodå., oj, vad det det jag sa först.
2010-08-04

  himlens hemlighet VIP
blev de ihjälkittlade?
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP