Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan syre i en vecka

för många dagar under ytan
rubbad hjärnkapacitet inkluderad
tio kronor för
sex minuters himmelrike
jatack

och ända sättet att rymma
bidrog till vaxplugg
och död (R.I.P)

underlaget gungar fortfarande
i takt med mina hjärtslag
men jag är inte längre omringad


syret räcker numera till
jag har fritt rörelsecentrum

över ytan
är jag inte fastbunden
inte tilltäppt
eller nära att
avlida

vill aldrig mer
drunkna
kan inte andas
under ytan
viskade jag
men ingen hörde
för nattens mörker
åt upp allt ljud
och mig
till efterrätt


doppade mig aldrig helt
var ändå långt
för långt
under ytan
förlorad




Fri vers av soulsistah
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-05 18:37



Bookmark and Share


    Cbastian
Bra skrivet. Sorglig text. Mycket bra val av ord:)
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

soulsistah
soulsistah