Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..fraMme Nu..

..där livet börjar..där nu..då strävan där givit resultat..framme nu..där vissa saker har givits upp..där nu när alla bojor släppt sitt grepp..tänk så underligt att det skulle ta så mycket tid..krävas så mycket misstag..så mycket slöseri med ingenting..och tänk så många gånger det kommer göras om..trotts allt man vet.....




Fri vers av kråkan VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-05 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP