Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vandring, gränserna och bergen

Minns du apelsinträdet
vid vandringleden
trädet som bjöd
frukter åt vandrarna

kastanjerna om hösten

vattnet som forsade vilt
hur vi följde det
ovetandes om vad som
doldes bak nästa krök

barnen som kom ut ur husen
ropandes efter oss

Hallo, what is your name!?

regnet och leran
våra fötter
röd lera av röd jord
de tunga terasserna
utefter bergssidan

gränserna och bergen

vattenfallet över stigen
minns du hur vi fällde
upp våra paraplyer
och gick rakt igenom

i regnställen, fukten

och värmen som ångade
bildade kondens inuti

och den gamla bussen
som skumpade oss hemåt

klockan gick
natten föll och
ingen ville återvända




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-06 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP