Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingklippt fågel

Jag känner fortfarande känslan i din blick
Men det var dags för mig att gå vidare igen
Jag hoppas du inser en dag varför jag gick
Vi tömde varandra för länge sen

Jag borde varit ärligare, borde sagt det redan då
Men jag vågade aldrig ända fram
jag var så rädd för att sluta, sluta vara två
Det var så länge sen jag vandrade ensam

Jag behövde vara fri, leva livet
Jag var så less på att leta och treva
Men just nu känns det jävligt överdrivet
Att frihet gör livet värt att leva

Jag kommer ångra mig längs vägen, det vet jag redan nu
Sakna din trygghet när allt är okänt
Jag kommer gråta mig till sömns över jag och du
När jag blir påmind av röken från broar jag bränt

Jag vet att jag gjorde rätt, jag hade inget val
Jag hade redan förstört det vackra med oss
Men jag trodde aldrig att frihet och kval
Gick hand i hand när man väl kommit loss

Jag behövde vara fri, leva livet
Jag var så less på att leta och treva
Men just nu känns det jävligt överdrivet
Att frihet gör livet värt att leva

Du är för stark för att vänta
Jag är för svag för att vända om
Det finns de som trivs tomhänta
Är jag verkligen en av dom?




Fri vers av Mr H
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-06 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr H
Mr H