Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligger där jag inte får vara-haiku

Havrens rötters doft 

Rygg gör avtryck på åkern

Andas in frihet


Tar sats springer fort 

Bonden missar med hårsmån

liten blond vandal




Bunden vers (Haiku) av Lindalou
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-06 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou