Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden som leker i gräset

Vinden som leker i gräset
som smeker mina ben
rör vid min hud
kan ha rört vid dig
kan ha snuddat din kind
din kropp
dina starka armar
kan ha följt med dina andetag
ner i dina lungor
färdats i ditt blod
genom ditt hjärta

Det kan vara så
och nu är just den vinden här
hos mig




Fri vers av Lindalou
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-07 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou