Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens Paradox

Kan jag skriva något som ingen vill läsa

En misslyckad text

en menningslös historia

så obetydligt

att man inte förstår poängen varför den skrevs

Fångade jag ditt intresse nu ?

Mitt Leende möter dig vid din aha upplevelse

ungefär mellan sista raderna




Fri vers av Vildkärlek
Läst 397 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-07 19:25



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
hihi. mycket bra!
2010-08-07

  Blind Boy Grunt
Mycket fyndig och trevlig text!
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Vildkärlek
Vildkärlek