Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otur i kärlek

Vad gör du i mitt hjärta om du inte älskar mej

varför älskar jag dej om du inte älskar mej ?

jag blir så ledsen och det gör så ont

att varje dag vakna med dej som min första tanke

och somna med dej som min sista

vad är menningen med mina känslor om dom inte är besvarade

varför måste jag tänka på dej när du inte vill ha mej

att ha otur i kärlek

vad finns det för mening med detta

vad ska denna olycka och plåga lära mej


eller finns det inte ens en lärdom

är det utan menning

en olycklig slump

att det uteblev



du vandrar men inte mot mej

min kärlek lyser på din väg men själv vandrar jag i mörker

mitt hjärta sänder sin kärleks puls men det studsar på ditt likgiltiga pansar

varför kan jag inte bara älska någon annan

varför ska allt vara så svårt

jag vet ju att det inte funkar

så varför fortsätter jag att hoppas

på denna fruktlösa kamp

lurar jag mej själv

då sann kärlek förmodligen är besvarad

men obesvarad kärlek förmodligen inte är sann


något som är känslor men som har fått fel etikett

något som stämmer men där inte allt finns med

en ersättning för något annat


fixerad besatthet svartsjuka åtrå ägande behov revir


måste sluta ljuga för mej själv

något blev fel

det blev bara en del

med dej är jag inte hel








Fri vers av Vildkärlek
Läst 678 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-11 21:33



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
"min kärlek lyser på din väg men själv vandrar jag i mörker" Fin text om den olyckliga kärleken.
2010-08-22

  Anna*
Känner igen mycket mer än jag önskar. Relationer är det svåraste som finns och gör mest ont när de inte blir som vi önskat. Bra!
2010-08-11

  firefire
ont att läsa ,känner igen mycket av dina tankar och fick en del nya nu.. bra skrivet..
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Vildkärlek
Vildkärlek