Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två gånger stannade hennes hjärta

Vet när hon satt där
i rullstolen med filten
över sina knän

talade långsamt, förändrat -
hon som alltid hade talat
med en skådespelares röst

var en gammal människa nu
innan jag förstod förändringen
förstod jag i tanken; hon

kommer inte att dansa mer

två gånger stannade

hennes hjärta




men ändå dansade hon





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-08 00:47



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
'hon kommer inte dansa mer' - vilar så mycken sorg och vetskap om livets korthet och snöplighet i dessa ord -
2010-08-08

  walborg
Fin text om att finna den levande fria människan bakom skröplig kropp.
2010-08-08

  Michaela Dutius
Två gånger stannade henens hjärta - ord jag tar med mig...och bilden din text målat bor på min näthinna
2010-08-08

  stenen/ Yv Ericsson
mycket vackert. och bildrikt. gillar mycket!
2010-08-08

  Elinsomalltid
Sorglig. ;(
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP