Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid världens ände sitter hon dinglar med benen

Vid världens ände sitter hon
dinglar med benen
funderar på att hoppa
men vart hamnar hon då?
Med oceaner i ryggen
och solen i ögonen
sitter hon kvar
under himmel så blå

Man kan ju falla fritt
för alltid
eller
kanske det tar stopp
men en sak är säker
hon når aldrig mer hit opp

Världens ände är så stor och bred och platt och ödsligt tom
men ibland är även det bättre än det håll hon en gång ifrån kom




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-08 21:07



Bookmark and Share


  Anna*
Ibland är världens ände tilltalande i sammanhanget :-) Där skulle jag vilja sitta och dingla med benen i solskenet!
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou