Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten spegel


Att vilja röra
bemästra sig själv
våga beträda
sin stig
att visa
att du inte är en glasskärva
att du är en helhet
inte bräckligt fastlimmade delar
inte ihoppusslad av vise män
inte en produkt av sofistikerade tankar
blott regn, snö, hav, vind, berg, skog
enkelhet - natur
du själv.




Fri vers av Dilsewat
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-10 14:24



Bookmark and Share


  Aisha VIP
fantastiskt vackert och fint....
fina metaforer!
tycker om:
"inte en produkt av sofistikerafe tankar
blott regn, snö, hav ,vind, berg, skog"

här känner jag friska fräscha vindar blåsa i håret...ungefär som reklamen till Vicks Blå...
bokmärker!
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars