Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Superpräktiga trygghetsnarkomaner



Seså... sluta nu att isolera er i er fantastiska idyll

Verkligheten kommer att ge er en chockande knock

Den dag när omvärlden gör anspråk på ert liv...

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-10 14:39



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Brutalt och snyggt detta
2010-08-10

  melancholia
Vissa föredrar att bli ägda., Då slipper dom ta dem "stora besluten" i sitt liv.., som att stiga upp på morgonen och dricka kaffe . Soc nassar, älskar ju dom ger dem en rätt att äga dom.

Klockren, och återigen supurb.
2010-08-10

  Anna*
Javisst är det så och något helt oförutsett kan inträffa som ställer allt på ända
2010-08-10

    ej medlem längre
Visst är det så. tack för denna.
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP