Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röster från evigheten

Vindruveplockarna
med sina bredbrättade hattar

svettränderna under armarna

stigar kantade av löv från rankor

bär armodet mellan tänderna och
korgarna med druvor mot höfterna

i sångerna som ekar mellan kullarna
ryms evigheten när

solen står högre än zenit

om kvällarna tänds facklornas
lockelser och rusets ögon
i mörker och skugga




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-10 21:03



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Verkligt levande och välberättat!
Med bilden blir det en helhet.
2010-11-10

  C.Källner
Svettigt i episka kulörer. Visuellt en fläkt av Gauguin ?!
2010-11-10

  Måna N. Berger
Ord som målar en bild av starkt liv!
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP