Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liljefot

Benen i min kropp - brutna
Mina trötta ögon - slutna

Kapslad, instängd
Sargad, förvrängd
Lindad, kvävd
All tanke - hävd

Lukten av ruttet kött
Från friskt till torkat, sprött
Ett sista andetag
Av kvalmigt obehag

Avskuren, min sista rot
Min kropp; liljefot




Fri vers av tilovi
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-12 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tilovi