Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


du, jag, vi.

Vi kan väl sluta låtsas.
För vi låtsas att ingenting hänt.
Men det står bränt.
Det står bränt på oss
Det står bränt i oss
och det står sprejat på mörk betong
Det står bränt att det var vi en gång.

Vi försöker glömma
men namnen är inristade i våra hjärtan.
Det är bara vi som kan känna smärtan.
Smärtan av en gammal sång
som har hakat upp sig i våra tankar
en sång om att det var vi en gång.

Att allting har ett slut vill jag inte låtsas om.
Vi låtsas inte om
Att det var vi en gång.




Fri vers av tilovi
Läst 514 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-29 13:49



Bookmark and Share


    Olives
UNDERBAR DIKT!
älskas!
2008-03-01

    pladask
riktigt snyggt!
2008-02-29

  guld
gud vad snyggt.
skaffa myspace och bli superstjärna.
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

tilovi