Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Doften av rosor

blommande trädgårdars tid

Jag minns en sommar




Bunden vers (Haiku) av Ariadne
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-14 21:10



Bookmark and Share


  aol
underbart diktat vännen
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ariadne
Ariadne