Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Francoise Sagan




Höst

Ett löv seglar bort

mot ett moln på min himmel

som skymmer solen




Bunden vers (Haiku) av Ariadne
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-09 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariadne
Ariadne