Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allhelgonatid

Gravlyktorna tänds

av de döda, som viskar

i tidig skymning




Bunden vers (Haiku) av Ariadne
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-30 11:17



Bookmark and Share


  Lethe
Gillar verkligen denna. Vackert, mystiskt.
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ariadne
Ariadne