Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fuck the pain away


erotik 2010

hur är det
egentligen hur
mår du

du verkar
så ensam får
du
knulla?


får du linda ditt bleka månsken
kring fuktade länder får du vidröra bringor med dina
händer mjölka tröst
ur bröst andra
än de svidande sinande
egna

får du dra
alla dessa skinntajta nakenkroppar över dig får
du svepa
alla dessa nyckfulla nätter runt dig och alla
dessa svettiga
underkläder som du ömsat över
golven alla dessa
suckande

dunbolster

får du behålla alla dessa
ögonblick
i ditt sköte mer

än bara
en stund?




Fri vers av bobkatt
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-14 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bobkatt
bobkatt