Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008


ropar i rännsten

jag ville inte bli gatans älskare
ville inte slicka salt från asfalten slicka
mina sår

inte tillbe dina fotknölar
såsom suputen tillber

sin sista

flaskas

skärvor




Fri vers av bobkatt
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-01 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bobkatt
bobkatt