Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

404 not found

reboota mig



ge mig en nystart och
omformatera mig

deleta tungt innehåll dra om
mina kretsar
radera alla dessa minnesfiler som tar
mitt utrymme i
anspråk



alt+f4:a mig

var min router anslut mig


uppdatera mig backupa mig behåll
bara de bytes av mig som
du inte kan vara

utan




Fri vers (Fri form) av bobkatt
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-17 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bobkatt
bobkatt