Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - En magsjuker man ifrån Kinna

 

En magsjuker gubbe från Kinna

till toaletten sökte att hinna

Men en dödfödd idé

mot en sån diarré

då matchen var omöjlig vinna.




Bunden vers (Limerick) av Carl O Andersson
Läst 757 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2005-11-21 13:26

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Marreb
Haha! Inte värst trevlig att läsa dock...
2007-05-21

  DanSan
**********************

Hehehe . . . Heja Olle!
Ja den satt där den skulle!
Ånej föresten han missade
ju målet men den värmde
nog gott hahaha . . .

Grattis till Redaktionens val!
Det är du väl värd med dina
genialiska limerickar!!

**********************
2007-05-20

  Daniel_78 VIP
Denna gillar jag.
skulle slipat ner den lite på stavelserna


En magsjuk man ifrån Kinna
försökte till toan att hinna.
En sån dödfödd idé
med en sån diarré
kan omöjligt den matchen vinna.
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson