Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuka domen, kära leken

Jag saknar dig blir nästan jag missar dig
I miss you
Jag tänker ditt språk, dina andetag
Var är de nu, lever du?
Jag knäpper händerna men vet inte för vem, vet inte var mitt Mekka ligger i mig längre
Alla heliga punkter borta, holy days are over och nu kommer hösten
Kom hit, jag kan glömma dina ord och ditt sätt, bara kom tillbaka och andas på mig så att vi kan andas i varann igen, mun mot mun
Men kanske är du ute, borta
Kanske ensam, kanske får du en L.A.P.D.ance nånstans
Ett sår, du är ett sår
Rispade armar och gipsad själ i denna vår sjuka dom och kära lek
Kom var mitt sår igen




Fri vers av bisarr
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-16 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bisarr