Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du som förföljer mig

Ja jag vet det nu,
det är du som förföljer mig!

och säger att jag har ANPASSNINGSPROBLEM!

med dina ticks och fåniga frågor
dyker du upp varhelst jag befinner mig
idag har du fråagt mej tusen frågor

Tillåt mej presenter ett urval:

-Har du badat idag?

-Är hunden farlig, bits den?

(Ja den biter elaka dumskallar sa jag, men
den skulle aldrig bita ens Usama Bin Laden))

-Vågar du hoppa från det högsta?

V-ad är klockan?

-Vilken dag är det idag?

- Känner du igen mig?

Ja för helvete visst känner jag igen dig
det är ju du som tror att du äger mig

Det var du som kom med en grävskopa
och sa att du skulle plantera jordgubbar
i min trädgård

- Och sluta peka på mig, det är djävligt oartigt!

Förresten ska jag åka till Stockholm på lördag

Där är poeterna DJÄVLIGT VIKTIGA!

Här i Bengtsson-staden råder

Bengtsson-lagen, och

Jag heter inte Bengtsson!








Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-16 23:10



Bookmark and Share


  Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Du är bara för underbar!!!! Vill ha nytt releaseparty för GRÖN bok: Tuta och kör!!!!
2010-08-18

  Catharina Edin VIP
We matter! hahaha
Tur du heter Svenson och inte Bentsson, då.
Härlig text!
2010-08-17

  stenen/ Yv Ericsson
hihi. ja det blir väl skönt att slippa bengtson lite då.
men det där med jordgubbarna, lät som en bra ide...neej föresten
bara massa jobb. så kul du kommer! hoppas stenen tar sig ur sitt grustag.
en käftsmäll är denna text ja! härligt rungande.
2010-08-17

  Suzy med punkterna
Som en mycket snygg käftsmäll!!
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP