Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en sömnlös natt


Flykten

Månen hänger inte på sin plats i mörkret
en skylt översatt betyder slutet av allmän väg
barfota springer jag vidare
svettig i panik

Jagad av svarta skepnader utvald i en dröm
deras röster lovar prygel
rädd och rödögd sliter jag mig loss
en förvarning

De valde mig, inte tvärtom

Vaken
-


Något finns redan här i mitt rum
de är vackra och omringar min säng
änglaliknande skepnader
många är de

En av dem låser mina armar med tystnad
sorgsna leenden ekar sedan
ett slag hårt mot mitt bröst
tvingas ned på knä

Jag lyfter blicken

Medveten
-

Ytterligare ett slag spräcker ögonbrynet
värme rinner sakta utför mitt ansikte
genom det röda ser jag
ändå klart

Där står de allihop - alla på en rad
mina känslor för dig - står där på rad
vackra intill ljusa minnen av oss
resignerad erkänner jag

Jag älskar dig.

Evigt fångad
-




Fri vers av SoSk
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-17 10:11



Bookmark and Share


  malin...
"Där står de allihop - alla på en rad
mina känslor för dig - står där på rad" Vackert fångat och beskrivet!
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

SoSk