Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis på namnsdagen!


vårens portar

åren skyndar förbi

få är ögonblicken
som får tiden att stanna upp
och viska små små ord av ömhet

få är stunderna
som håller en hand mot din kind
och förlorar sig i dina ögon

få är ögonblicken
som etsar sig fast i själen
och lämnar älskade spår

idag firar jag ditt namn
och tiden står intill 
med armen om mina axlar




Fri vers av SoSk
Läst 274 gånger
Publicerad 2014-03-14 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SoSk