Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett julkort till M

en gång så osäkert oklara

blev till ord ämnande för mig

då jag kände vad de betydde

nu tveksamt tveksam

trots att hela mitt hjärta önskar

dig en god jul

min älskade älskade




Bunden vers av SoSk
Läst 314 gånger
Publicerad 2013-12-23 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SoSk