Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sine qua non 'vårkänslor för ett majbarn' 'tyst men inte utan ord' 'M. 5/5' Lars Winnerbäck – Tidvis http://open.spotify.com/track/380hW6Tg9VHggfBxsOUdSN


Sine qua non - 'vårkänslor för ett majbarn'

du föddes i maj
dagar och år
innan den stund
då fingrar flätades samman
med värme och vår


ljudet av tystnad
månader år
saknad till trots
en smula stolthet spirar och gror
och mitt innersta når


vi var en gång där
där läppar möts
så kanske snubblar
de soldränkta minnenas dagar
in i ditt sinne i kväll 


ibland ler jag
utan att det märks
med ögonen slutna
firar jag dig och den du är
på mitt eget lilla sätt


tyst


men inte utan ord




Fri vers (Fri form) av SoSk
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-04 14:50



Bookmark and Share


    SoSk
Grattis! Hoppas du får en bra dag.
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

SoSk