Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något förändrad version - förhoppningsvis till det bättre




En Gravsten – En Biografi

 

 

För tidigt

alldeles för tidigt

gick hon bort.

 

Kort och kärvt

gravstenen förtäljer;

 

Hennes för- och efternamn

plus datum

över födelse och död

 

En historia

om livets verklighet

 

Spannet mellan datumen

och granitens hårdhet

ger oss en föreställning

om tragedin

i det korta liv

hon tilläts leva.

 




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-17 11:05

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Denna berör....
2010-10-15

  © anakreon VIP
R.I.P.
(remembered in peace)
Calle
2010-08-19

  Monika A Mirsch VIP
ett liv mellan datumen och graniten - tre fasta punkter för en tillvaro - klart och hisnande
2010-08-18

  lodjuret/seglare VIP
texten är läst och assimilerad
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson