Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina rörelser bevakas

din röst hörs fortfarande
din skugga står framför
de intellektuella bokhylllorna

mina rörelser bevakas'
jag hör rösten i min egen
tungas rörelser mot gommen

så som du skulle ha sagt talar jag
säger dina meningar, upprepar
dina sanningar som om jag inte
hade några egna ord i tankar

ditt spel med skuggorna





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-18 21:02



Bookmark and Share


  Nanna X
Jo jag vet hur det känns.
2010-08-21

  Måna N. Berger
Långt efteråt förföljs man av det.
2010-08-18

  Catharina Edin VIP
Mycket väl beskrivet!
När man hör en annans röst komma ur sin mun -
2010-08-18

  Monika A Mirsch VIP
du beskriver något väldigt sällsamt som vi mänskor är i stånd till - märkligt nära din text - uppiffad av bilden
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP