Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De Visa säger

Mitt hjärtas rop ekar i natten
Ingen kvar
Bara mitt ensamma eko
Men jag tappar inte min tro


Ja, min rena längtan
Min Värdighet
Som en vit mantel
Att somna i min stilla klarblå dröm
Ja, mörkblå




Min kärlekssjäl söker en
Vän som stannar
Som har lärt sig att strida
En jag kan älska




Nu går jag mot öster
Den karga marken
Den välvda himmelens fönster
Som öppnar sig i välsignelse
Det kanske bara är en dröm?





Jag tar ut stegen mot det jag söker
Och går inte i mörker
Nej, gryningens hopp och ljus
Har fattat min hand.
Och jag skrattar i vinden.

Och de visa säger:

Lev som en Kärlekslåga!




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-17 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan