Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återhållen åtrå

ser din spegelbild

som en hägring utan lov

och rummet darrar




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-19 00:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
En haiku med mycket under....så fint tecknad.
2010-11-27

  Daniel_78 VIP
läcker
2010-08-19

  Anna*
Helt underbar! Säger volymer med tre rader. Skickligt och bilden är perfekt till texten!
2010-08-19

  Catharina Edin VIP
Mycket spännande haiku.
2010-08-19

  Kinna Björkvall (Gogos mamma)
"Att bli förälskad i sig själv är början på en livslång kärlekshistoria" som min paranta väninna på Nybrogatan brukar säga.
När hon får syn på sig själv i spegeln brukar hon glatt utbrista: "Moi, moi, moi!". Hon ser till att kärleken växer genom att dagligen inhandla diverse delikatesser på Östermalmshallen som hon sedan avnjuter med ett glas chablis i sin åttamiljonersvåning, omgiven av flyttkartonger. Gudbevars: Det är ju bara fem år sedan hon flyttade in...
Ack, om man finge drabbas av en sådan lidelse!!! Själv åt jag isglass till middag och då jag får syn på min spegelbild börjar jag genast att klämma finnar, räkna ålderstecken och sucka missmodigt.
2010-08-19

    ej medlem längre
Nä men Gud! Nu ser jag bilden...snacka om harmoni med bild och ord! Otroligt vackert!
2010-08-19

    ej medlem längre
Underbar senryu Ingela!!
Vilken känsla du får in i dessa rader!
Toppen!
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP