Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänka sig

Du undrar vart jag finns?
Jag tror jag kan svara dig
denna gång
för jag känner något som rör sig inuti
En känsla av braighet,
att det är bra nu men vågar inte tänka det färdigt
för då kanske det inte går
så bra
Du undrar hur jag mår?
Ja, hur jag mår och vart jag finns
är samma sak
egentligen
Jag vågar finnas på riktigt om jag mår bra
Inte gömma mig i tusen tankar för att inte tänka på just hur jag mår
och inte dölja det svåra
med skratt
När jag andas in djupt är den svirvlande oron borta just nu
om jag andas in djupt och tänker på framtiden
kan jag le
Tänka sig
Le...




Fri vers av Lindalou
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-19 21:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh vad fint om dialogen mellan människor och vad som egentligen utspelar sig i ens inre. Bra!
2010-09-01

    Max Poisé
Vansinnigt braigt!
2010-08-20

  Anna*
Ett flyt och en så väl beskriven känsla att jag bokmärker genast! Applåder
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou