Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
erfarenhet


Svartsjukan

Varför blev det som nu?
Bråk och våld genom svartsjukans tunga drapperi
Alltid ett slag så du ej ska våndas
Du ser rött och vill inte se en sanning
Slå är inte en lösning
Du springer efter våra spår
Att jag fann kärlek i en annan
Förstå att dina attacker av ovishet skadar
Jagar hjärnspöken i ditt minne
Dina hot fälls med mina tårar
Tröstlösa nätter i oro för min älskade
Ditt förgångna förvärrar vårat
Du är förbi
Jag tvekade men valet var förbestämmt
Jag valde ej dig
Kärleken var en annan
Att du inte kan förstå
Skriker, gråter och slår för allt du förmår
Anklagar mig och pekar ut den andra
Ser min kärlek som en inkräktare att förgöra
Varför tro det ska bli vi när du skadar den jag älskar?




Fri vers av Lilith VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-11-21 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilith
Lilith VIP