Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har börgat skriva fräckisar, det tyder iaf på att man är på gott humör nu för tiden. Kanske inte klassas som vacker eller regelrätt poesi, men om man har sjuk humor eller sitter på fest med sina gammla hederliga vänner så är det alltid lika klockret.


Mertas Bondgård

Han kör upp med sin sletna Ford
Vinglar ut på Mertas gård
Traglar sig fram och knackar på
Nu djävlar vill den stå
Feta Merta i string och piska
Tar honom in för att baken smiska
Spetsad snorre
Erotisk blick
Samma skrick varenda gång det gick

Vidare ut i hagen
Finner fröjden för dagen
Fårröv och fjäderfän
Vart ska djuren ta hän?

Pullserande kuk och trasig kådis
Nu fan vart det brådis
Stöter en, två och en tredje gång
Men suggan är för vrång

Merta på andra sida haga
Leker med hästen och sin stora maga
Skriker och stönar efter drängen som drönar
-Var med och lek med mitt sekret!
Hästen frustar och juckar så gla
Ja du Merta en sådan häst skulle vi alla ha

Bonden tar hönset och trycker till
Han kör upp och ner bäst han vill
Ända tills kulorna klämmer
Det är nåt som inte stämmer
Avsugning är underbart
Men utan näbben uppenbart
Dänger till och för in igen
Stackars Mertas kukadräng




Fri vers av Lilith VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-01 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilith
Lilith VIP