Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken över internet blir allt vanligare och med webcam och andra metoder känns det så nära men lurar man sig sjelv?


kärleken över kablar

kärleken genom en kamera
kärleken genom bilder
ser dig i natten men kan aldrig känna
skärmen står i min väg
ser dina ord men dom låter inte
ser dina ögon tindra men känner ej din beröring
dina läppar formas i skratt men jag hör det ej
varje kväll finns du där
och varje kväll ses vi som i smyg
över kameran och tangenterna
bara vi, ingen annan låtes störa
genom kablar och teknik har vi våran kontakt
genom drömmar om att vara tillsammans så fortsätter den
att älska och se men att inte hålla och känna
orealistiska kärlek
ett annat språk och annat land höjer bariären
men genom kablar är det möjligt
känns äkta men ändå fel
men det är ju trotts allt bara vi
bara du och jag
vi ser varandra varje kväll
vi talar om allt, planerar och skojar
men vi kan ändå inte känna
kärleken över kablar




Fri vers av Lilith VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-11-24 03:21



Bookmark and Share


  sol
märkligt. rakt enkelt beskrivet. snyggt
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lilith
Lilith VIP