Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tribut till gamla \"murder ballads\"-traditionen, något som jag, så fredlig människa som jag är, har en stark förkärlek för.


Mördarpoem

Blunda min vän
och kyss mig
Jag vill inte se dina ögon mer
aldrig aldrig nånsin
se dina ögon mer.

Håll andan min älskling
Håll den ännu ett tag
Eller jag kan hålla den åt dig
med min kudde?
Jag är trött på dina andetag.

Min älskling sover
på en bädd av rosenblad
hennes min är fridfull
min min är dränkt av solen
strålande och glad.




Fri vers av Toni
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-11-21 22:16



Bookmark and Share


  Kicki Karlén
Jag gillar dubbelmeningen, utmärkt framförda känslor och bra uttryck, rytm och ordval.
2005-12-23

    Fia
Mycket starkt och bra skriven
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Toni
Toni